رویداد ملی پادگرد
عقب گردی برای حرکت به جلو
چرا پادگرد
تا به حال فکر کردید که جدا از کتابهای درسی زندگی چطوریه؟ چه در حال مطالعهی عمیق علوم انسانی یا درگیر با پیچیدگیهای نظری باقی رشتهها، ما همیشه نیاز داریم تا خلأ میان نظریات و واقعیت عمل را پر کنیم. و به وسیله تئوریها، دغدغههایمان را جستوجو کنیم.
مهارت افزایی و کارگاه حل مسئله در حوزه علوم انسانی با نگرش غیر سیستمی
ویژه دانشجویان علوم انسانی دانشگاه های سطح کشور
معرفی پادگرد
«پادگرد» سعی کرده تا با ارائهی یک دورهی جذاب، بتواند مهارت دانشجویان را افزایش دهد تا فاصلهی تئوریها را از دنیای واقعی اشتغال کوتاهتر کند و پلی باشد برای بالفعل کردن پتانسیلهای شما.بعد از حضور در پادگرد بهتر میتوانیم به این سؤال پاسخ بدیم که مسائل روزمرهی ما چطور با علوم انسانی پیوند خورده و چطور باید برای حل شدن آنها کاری انجام بدهیم.
این رویداد برای شما فراهم شده است تا راهحل هایی برای موضوعات دغدغه مند خودتان ارائه دهید و در این مسیر جذاب و پرچالش تجربه کسب کنید.
«پادگرد» قرار است به شما کمک کند تا در همنشینی با متخصصان و اساتید به پیگیری ایدهها بپردازید. در این راه، کارگاههایی در نظر گرفته شده تا بیشتر با فضای پژوهش آشنا شویم. شنیدن روایتها، حضور در کارگاهها و همنشینی با اساتید بحث به شما کمک خواهد کرد که جوانهی ذهنیتان را بهتر پرورش بدید. در نهایت، شما با ارائهی پروپوزال، توسط داورها سنجیده میشوید و آماده خواهید شد تا پژوهش ماجراجویانهی خودتان را به شکل جدیتری دنبال کنید.
محل برگزاری
دانشگاه تهران
تاریخ برگزاری
6 و 7 دی ماه
مهلت ثبت نام: تا 4 دی ماه
بازه برگزاری برنامه در این 2 روز از ساعت ۹ صبح الی ۱۷ میباشد.
مزایای پادگرد
ارائه و تمرین دو رکن اصلی کارگاه های ماست. شما در این کارگاه ها به وسیله تعامل با اساتید و هم تیمی ها خودتون یا در میان بازی های طراحی شده، تکنیک های حل مسئله با ظرافت های علوم انسانی را فرامیگیرید.
در این نشست ها تجربه افراد مختلف در مواجهه با مسائل برای شما روایت میشود. مدیر شرکتهای دانش بنیان، مسئولین نهادهای دولتی، افراد درگیر با فرهنگ و هنر از جمله میهمانان ما در این نشستها خواهند بود.
پس از پایان رویداد، از تیم های منتخب در مسابقه دعوت به همکاری برای پژوهش بر سر مسائل علوم انسانی کشور میشود.
کلاسها و برنامه های رویداد:
کارگاه کار تیمی
بازی های تعاملی
کارگاه تکنولوژی تغییر
تحلیل فیلم
کارگاه روش تحقیق
کارگاه آمارگیری عملی
ارائه کتاب
کارگاه نوآوری در شبکه
منتورینگ تخصصی
اساتید رویداد:
آقای دکتر رضایی
رئیس دانشگاه توسعه اجتماعی رسالت
آقای دکتر دنیوی
هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و هنر
آقای علیرضا شفاه
شورای علمی موسسه علم و سیاست اشراق
دکتر محمد تقی طباطبایی
هیئت علمی دانشگاه تهران
دکتر رشید کاکاوند
پژوهشگر ادبیات فارسی
فرآیند رویداد به صورتی طراحی شده که در چند آیتم نیاز به کار تیمی هست. به همین دلیل توصیه میشه در رویداد همراه با دوستانتون ثبت نام کنید تا تیم هاتون رو طبق سلیقه خودتون تشکیل بدید.
ثبت نام در رویداد